Close
Zoek

COBRA

COBRA

COBRA AIRMOW 51 PRO ACCU ZWEEFMAAIER

57031

Cobra airmow 51 pro

De Cobra AirMow 5180V Accu Zweefmaaier / Luchtkussenmaaier zweeft op een luchtkussen en is aangedreven door twee 40V-accu’s. Doordat de maaier lichtgewicht is, is deze zeer eenvoudig in het gebruik.

Hellingen van 45° zijn geen probleem en met de meegeleverde wielenset is de machine makkelijk naar de plaats van arbeid te rijden, zonder te sjouwen en de machine te beschadigen.

Eenmaal op het gras wordt de set eenvoudig afgekoppeld. De maaier wordt standaard geleverd met een wielenset, twee accu’s en twee acculaders.

€ 1185,00 incl. BTW

COBRA AIRMOW 51 B ZWEEFMAAIER

60393

Cobra airmow 51 B zweefmaaier

De Cobra Airmow 51B zweefmaaier drijft op een kussen van lucht en geeft de gebruiker de vrijheid van een benzine aangedreven maaier. Daarnaast is de maaier een lichtgewicht en zeer manouvreerbaar. Dit geeft de gebruiker de mogelijkheid om op moeilijk te bereiken plaatsen te maaien. Ook hellingen tot 45 graden zijn geen probleem voor deze Cobra Airmow 51B zweefmaaier.

De maaier heeft een bijzonder sterk ABS injectie gegoten voorgevormd maaidek met sterke ophangpunten voor de duw/trek beugel. De ergonomische hendels bieden de gebruiker een comfortabel gebruik.

Tevens standaard uitgerust met een wegklapbare wielkit voor eenvoudig en makkelijk transport. De wielkit kan tijdens het maaien opgeklapt worden of zelfs eenvoudig van de machine gedemonteerd worden.

Deze Cobra Airmow 51B is een uitstekend alternatief voor de Cobra Airmow 51 Pro.

€ 884,99 incl. BTW