Gratis verzending vanaf € 200,00

Yamaha

Groot assortiment aan buitenboordmotoren van Yamaha, dit alles is te zien in onze showroom!

Yamaha is een dynamisch bedrijf dat streeft om alle klanten Kando te bieden, de Japanse term voor de diepe voldoening en opwinding die je krijgt wanneer je iets tegenkomt van uitzonderlijke waarde, kwaliteit en prestaties. Yamaha genereert Kando met buitenboordmotoren, WaveRunners, boten, ATV’s, Side-by-Sides, accessoires en klantenservice.

We streven voortdurend naar verbetering en creëren uitzonderlijke waarde om je te verrassen en enthousiast te maken. Kom meer te weten over wie we zijn, onze activiteiten en werkzaamheden en de producten en diensten die we aanbieden. In het hart van alles ligt onze ambitie om kwaliteit te leveren en verantwoordelijkheid te nemen voor jou, onze dealers, de maatschappij en het milieu.

Kando is een Japans woord dat de diepe voldoening en opwinding uitdrukt die je ervaart wanneer je iets van uitzonderlijke waarde, kwaliteit en prestaties tegenkomt. Het is een heerlijk gevoel dat iets extra’s aan je leven geeft en je hart sneller laat kloppen!

Sinds onze oprichter, Genichi Kawakami, Yamaha Motor in 1955 oprichtte, is het onze missie om jou, als onze gewaardeerde klant, Kando te bieden via onze producten en onze diensten.

Onze producten en diensten zijn ontworpen en geproduceerd door Yamaha mensen die echt plezier hebben in wat ze doen, en hun doel is om jou de best mogelijke beleving te bieden.

Of je nu sneller wilt RACEN, de passie van motorrijden wilt VOELEN of de beste oplossing wilt vinden om je slimmer van en naar werk te VERPLAATSEN, wij hopen dat je de Yamaha-producten en -diensten vindt die ook jou de Kando-beleving geven.

klik hier om direct een kijkje te nemen in ons assortiment Yamaha buitenboordmotoren.

Logo Yamaha