Gratis verzending vanaf € 200,00

Kärcher

Onverslaanbare veelzijdigheid bij Kärcher

Kärcher heeft de hogedrukreiniger uitgevonden in 1950 en is sindsdien het principe van hogedrukreiniging blijven verfijnen. Betere prestaties met een lager verbruik. Een langere levensduur met kortere reinigingstijden. Als wereldmarktleider bieden ze een assortiment producten dat niets te wensen overlaat op het gebied van technische verfijning en veelzijdigheid – werkend met verwarmd of onverwarmd water, aangedreven door elektromotoren of verbrandingsmotoren, mobiel of stationair. Ontdek hier meer over de verschillende toepassingsgebieden.

Home & Garden

De Home & Garden reinigingsapparaten zijn in het algemeen kleiner dan de machines voor professioneel gebruik. De producten van Kärcher bieden voor elk reinigingsprobleem de juiste oplossing. Het bekendste apparaat is waarschijnlijk de hogedrukreiniger. Daarnaast biedt Kärcher in het segment Home & Garden een ruim aanbod andere reinigingsapparaten zoals stoomreinigers, Floor Cleaners, tapijtreinigers, Window Vacs en nog veel meer!

Professional

Op professioneel vlak moeten vele reinigingstaken worden uitgevoerd waarbij uiteenlopende en individuele eisen gelden. Of het nu gaat om industrie, retail, de bouw, horeca, transport- en logistieke sector of agricultuur – biedt altijd de juiste oplossing voor duurzaam en milieuvriendelijk reinigen.

Klik hier om direct naar de reinigingsmachines te gaan

Brancheoplossingen

Producten voor professioneel gebruik. De optimale aanpak van reinigingstaken vormt een belangrijke economische factor in de industrie en handel. Ook milieuaspecten spelen daarbij een belangrijke rol. Daarom hebben we ons omvangrijke assortiment exact op uw specifieke (branche)eisen afgestemd. Benieuwd welke “schoonheidsbehandelingen” wij voor u te bieden hebben?

Service van Kärcher – een belofte die wij waarmaken.

Wanneer het woord service niet zomaar een belofte is, dan vormt vertrouwen de basis. Omdat u bij uw werk met professionele reinigingsmachines op elk gewenst moment op een betrouwbare werking ervan moet kunnen vertrouwen. Dag na dag. Nacht na nacht. Overal. Het is onze taak om dit te garanderen. Daarvoor doen wij ons best. Betrouwbare machines en reinigingsmiddelen. Geavanceerde technieken. Competent advies. En nog veel meer. Kort samengevat is dit: service van Kärcher. De naam die voor vertrouwen staat. En een service die voor zekerheid zorgt. Dat is beloofd.