Gratis verzending vanaf € 200,00

Stihl

Stihl is meer dan 90 jaar geleden opgericht

Sinds het allereerste begin past STIHL revolutionaire technieken en vernieuwende ideeën toe. Al meer dan 90 jaar staat STIHL synoniem voor spitstechnologie. Vandaag is het merk dankzij zijn kwaliteit en dienstverlening in de hele wereld bekend.

groot assortiment tuin en park machines

Of u nu opzoek bent naar een kettingzaag, heggenschaar, robotmaaier, duw maaier een hogedrukspuit of een stofzuiger, wat u ook zoekt aan tuin machines wij hebben het allemaal. Ook aan de kinderen is gedacht met een geweldige selectie aan speelgoed machines waaronder een kinderkettingzaag die echt geluid maakt.

STIHL biedt precies de juiste machines voor de zwaarste taken, niet alleen voor je tuin, maar ook voor landschapsaanleg, landbouw, bosbouw en de bouwsector.

We weten hoe heerlijk het is om buiten te werken, iets wat onze producten weerspiegelen. We richten ons op kwaliteit, prestaties en gebruiksgemak: al meer dan 90 jaar staan deze waarden centraal bij alles wat we doe. STIHL heeft zich door de jaren heen ontwikkeld van een kleine traditionele machinebouwer tot een multinationale onderneming en marktleider op het gebied van kettingzagen en motormachines. Er is één constante: we zijn nog steeds een familiebedrijf dat mensen de juiste gereedschappen biedt om in harmonie met de natuur te werken met behulp van innovatieve producten die ze kennen en waarderen.

Het onderdeel Technologie geeft je inzicht in de innovatieve productkenmerken van STIHL producten. Technologieën zoals de flexibele STIHL accusystemen, het eenvoudig starten dankzij M-Tronic of de brandstofinjectie voor optimale motorprestaties  zijn slechts een paar voorbeelden van hoe STIHL toonaangevend is voor kwaliteit en innovatie in onze sector.

Klik hier en neem direct een kijkje in ons grootte assortiment met alle machines.

Logo STIHL