Gratis verzending vanaf € 200,00

Pioner

Sinds de oprichting in 1959 heeft Pioner zich gevestigd als het best verkochte botenmerk van Noorwegen, met een reputatie die synoniem staat voor veiligheid, robuustheid en eenvoud.

Het geheim achter het succes ligt in het gebruik van rotatie gegoten polyethyleen, een materiaal dat niet alleen zorgt voor een lange levensduur, maar ook bijdraagt aan de extreme duurzaamheid van hun boten. Bovendien biedt dit materiaal de mogelijkheid om de hele boot te recyclen, waardoor een milieuvriendelijke keuze is voor water liefhebbers over de hele wereld.

Met een breed scala aan boten van 2,5 tot 5,5 meter, is er voor elk gezinslid en elke avonturier een geschikte optie beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar een boot voor kinderen, volwassenen of het hele gezin, Pioner heeft het allemaal. Bovendien heeft het merk de afgelopen jaren een snelle ontwikkeling en modernisering doorgemaakt om te blijven voldoen aan de veranderende behoeften en verwachtingen van hun klanten.

Met ongeveer 400.000 boten wereldwijd verkocht sinds de oprichting, bewijst Pioner niet alleen zijn populariteit, maar ook de waarde die het biedt aan bootliefhebbers. Of je nu op zoek bent naar avontuur op zee of ontspanning op het meer, met Pioner boten is de goede ervaring op het water dichterbij dan je denkt.

Klik hier en neem direct een kijkje bij ons assortiment pioner boten. Laat u verrassen door het moderne design en de mooie afwerking.