Gratis verzending vanaf € 200,00

Honda

Meer dan 50 jaar ervaring bij Honda

Honda In de voorhoede van innovatie

Een bedrijf dat al meer dan een halve eeuw innoveren, testen en verfijnen om van onze maritieme technologie de allerbeste te maken.
Honda verlegd voortdurend de grenzen van wat mogelijk is om je meer te geven. Meer prestaties, zuiniger brandstofverbruik, meer controle.

Beproefd en getest
Open water is een van de zwaarste omgevingen op aarde. Daarom zijn de technologieën en innovaties van Honda beproefd en getest volgens de hoogste normen.

We zijn blij te kunnen aankondigen dat Honda Marine de prestigieuze Red Dot Design Award 2024 heeft gewonnen!

Onze buitenboordmotoren vallen op door hun slanke, strakke design, en de BF350 straalt luxe en premium kwaliteit uit. Van de ingewikkelde 3D-logo’s tot de gepolijste verchroomde onderdelen, elk detail van de BF350 is tot in de puntjes verzorgd. Samen met zijn krachtige prestaties, zuinig brandstofverbruik en stille werking biedt de BF350 het complete pakket om onze uitmuntendheid in techniek en design te benadrukken.

Altijd spanning in de buurt.

Deze superstille generatoren kunt u overal gebruiken. Ideaal voor kampeeruitjes en tijdens het toeren met de caravan, want ze leveren zuivere en betrouwbare spanning op afgelegen locaties. Ze zijn ook heerlijk licht – dus u hoeft zelf maar weinig energie te leveren om ze te dragen.

Klik hier en bekijk direct ons assortiment generators.

honda