Gratis verzending vanaf € 200,00

Ferris

Al meer dan 100 jaar kwaliteitsproducten aan haar klanten.

Ferris professionele grasmaaiers. U kunt er van op aan dat dit merk ook in de toekomst blijft werken aan baanbrekende technologie en innovatieve grasmaaier ontwerpen. Zo zijn de zero turn maaiers van Ferris als enige in de markt voorzien van gepatenteerde onafhankelijke vering. De vering maakt een hogere maaisnelheid mogelijk, waardoor de productiviteit toeneemt. Tevens zorgt de unieke vering voor een geweldig comfort. Door de ophanging van het maaidek aan de onafhankelijk geveerde draagarmen volgt het maaidek de contouren van het te maaien terrein. Ervaar zelf het verschil dat de vering maakt en vraag een demonstratie bij Parcon in Werkendam.

Waarom kiezen voor een Ferris maaier?

Bij Ferris® bieden wij professionele machines voor de groenvoorziening die u helpen sneller te werken, terwijl u meer werk uitvoert en met een groter gemak. Dit doen we door middel van onze toonaangevende innovatie, standvastige prestaties en kwaliteit.

    Gepatenteerd veringsysteem

    No pain. More gain. Onze gepatenteerde veringstechnologie vermindert de effecten van oneffen terrein, waardoor de schokken op het chassis en uw lichaam vrijwel worden geëlimineerd.

    Innovatief maaisysteem voor een superieur maairesultaat

    Het iCD™-maaisysteem is ontworpen voor de best mogelijke snede in een groot aantal variabele omstandigheden. Elk onderdeel werkt samen voor een superieure maaikwaliteit.

    500 uur tussen olieverversingen

    Het verlengen van het olieverversingsinterval van 100 uur naar 500 uur betekent minder verloren tijd aan verversen van de olie, en meer tijd voor maaien.

Logo Ferris