Gratis verzending vanaf € 200,00

Bestellen & bezorging en verzendkosten

Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te laten leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Soms zijn producten niet voorradig en kunnen dan niet besteld worden via onze website, hierbij geldt dan dat u contact op kan nemen over de verwachte levertijd

Leveringen binnen Nederland en België verlopen via PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 09:00 uur en 18:00 uur plaatsvinden. Helaas kunnen wij het daadwerkelijke moment van aflevering niet garanderen. daarom raden we het u aan om de Track & Trace te volgen die u ontvangt nadat de bestelling verzonden is.

Verzendkosten Nederland

  • Gratis voor voor pakketten tot 20 kg en korter dan 175cm boven de € 150,- binnen Nederland
  • € 15.- voor voor pakketten tot 20 kg en korter dan 175cm onder de € 150,- binnen Nederland.
  • Voor verzending van producten boven de 20 kg of met een lengte van meer dan 175 cm kunnen afwijkende Verzendkosten gelden.
  • Producten waarbij een palletlevering geldt gelden onderstaande prijzen

Palletkosten binnen Nederland:

1 pallet – 30-450 kilo in Nederland geleverd € 79,- (incl. btw) excl eilanden