Gratis verzending vanaf € 200,00

Over Parcon B.V.

Parcon: Uw Partner in Kwaliteit en Service

Bij Parcon geloven we sterk in de kracht van uitmuntende klantenservice als fundament voor een succesvol bedrijfsmodel. Als exclusieve dealer van vooraanstaande merken zoals Stihl en Yamaha, en met een uitgebreid assortiment aan andere topmerken zoals John Deere, Stiga, Honda, Ferris, Kärcher en Pioner, bieden we hoogwaardige producten voor zowel de park- en tuinbranche als de watersportwereld.

Onze expertise strekt zich uit tot zowel particuliere klanten als professionals, zoals hoveniers en aannemers, schippers en overheidsinstanties. We leveren op maat gemaakte diensten die voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant. Gelegen te midden van het prachtige watersportgebied van de Biesbosch en de Merwede, hebben we een diepgaande kennis opgebouwd van watersport en professionele werkzaamheden op maritiem gebied.

Parcon is niet alleen uw leverancier van hoogwaardige buitenboordmotoren en tuin- en parkmachines. Ook een betrouwbare partner voor vele ondernemers. Onze goed uitgeruste service werkplaats en ons moderne magazijn vormen de kern van onze operationele kracht. Dit stelt ons in staat om op zeer korte termijn reparaties uit te voeren.

Met een focus op efficiëntie, kwaliteit en klanttevredenheid streven we ernaar om een ​​sterke en duurzame relatie op te bouwen met elke ondernemer die met ons samenwerkt.

Dankzij onze uitgebreide showroom en grote voorraad kunnen we vaak snelle levertijden garanderen. Wanneer een specifiek product niet op voorraad is of als u op zoek bent naar iets unieks, staat ons engineering team paraat om samen met u een oplossing op maat te ontwerpen.

Bij Parcon is uw wens onze prioriteit. Of u nu op zoek bent naar het perfecte tuingereedschap of naar de beste buitenboordmotor of boot , wij staan klaar om u te begeleiden naar de ideale oplossing. Met Parcon als uw partner bent u verzekerd van kwaliteit, service en een op maat gemaakte ervaring die voldoet aan al uw verwachtingen.

Wat u wenst, Parcon zoekt met u mee naar de perfecte oplossing.