Gratis verzending vanaf € 200,00

Stiga

Een toonaangevend merk in het ontwerp en de fabricage van hoogwaardig elektrisch tuingereedschap. Sinds onze oprichting in 1934 hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Geïnspireerd door de passie voor innovatie van de oprichter, Stig Hjelmquist, streven ze bij Stiga er naar om mensen te helpen van het buitenleven te genieten en tegelijkertijd onze planeet te koesteren.

Bij STIGA geloven ze in de kracht van de natuur en koesteren we een diepe verbinding met onze omgeving. Als ingenieurs met groene vingers brengen we logica en magie samen om tuinieren tot een plezierige ervaring te maken. De producten van Stiga worden ontworpen en geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, met aandacht voor duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid.

Grasmaaiers

Voor traditionele tuiniers zijn de betrouwbare en robuuste STIGA gazonmaaiers de ideale hulp. Kies uit een ruim aanbod accu- en benzine- of elektrische maaiers voor uw grote of kleine gazon. Van mulchen tot gras opvangen of uitwerpen, u vindt altijd de perfecte gazonmaaier voor uw tuin.

Ontdek onze accu, elektrische en benzine grasmaaiers

Natuur beweegt.

De natuur is voortdurend en eindeloos in beweging. Ze volgt haar eigen levenscyclus, ze groeit en verandert volgens de seizoenen. Elke huiselijke tuin is een leefomgeving die bruist van het leven. De natuur heeft zorg en respect nodig en de producten van STIGA werken er in harmonie mee.

Geanimeerde GIF met 6 verschillende producten: accu grasmaaiers, Gyro axiale maaier, frontmaaier, autonome robotmaaier.

STIGA verzorgt het

Wij willen dat mensen zorg dragen voor hun groene stukje planeet, hun tuin aan huis. De innovaties respecteren de natuur en haar seizoensgebonden cyclus. Wij helpen u in uw tuin en ons doel is u een gereedschap voor elk gebruik aan te bieden.

Klik hier en neem direct een kijkje in ons assortiment met maaimachines.

stiga