Gratis verzending vanaf € 200,00

John Deere

Ontdek de rijke geschiedenis van John Deere, een pionier in de landbouw- en tuinbouwsector sinds 1837. Leer meer over onze toewijding aan kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid, die al meer dan 180 jaar centraal staan in ons merk. Kies voor John Deere voor tuinmachines met een erfgoed van excellentie.

Onze zitmaaiers, groot of klein, combineren kracht en betrouwbaarheid met tuinvriendelijke eenvoud, comfort en controle. Landscape Riding lawn equipment of de Ztrak Zero-Turn-maaiers X100-serie X300-serie X500-serie X900-serie

De juiste maaier voor uw grondstuk. Als de uitstraling van uw huis en tuin u ter harte gaat, zult u tijd moeten besteden aan het onderhoud ervan. Doch met de juiste hulpmiddelen worden deze taken een plezier om uit te voeren en hoeven helemaal niet lang te duren. Onze zitmaaiers en zero-turn maaiers hebben elk hun specifieke voordelen. Laten we eens kijken wat ze voor u kunnen betekenen, zodat u de juiste keuze kunt maken. Lawn Tractors Gazontractoren.

Hebt u een wat groter grondstuk met hellingen en heuvels? Onze krachtige zitmaaiers zijn wat u nodig hebt als u niet het hele weekend bezig wilt zijn met maaien. Ze rijden bijna net als personenauto’s, dus u kunt opstappen en meteen beginnen, en elke klus snel klaren. Zero turn mowers Zero-turn maaiers Zijn er bij u veel bomen, stuiken of bloembedden waar u omheen moet maaien? Zo ja, zullen de responsiviteit en de kleine draaicirkel van onze zero-turn maaiers u tijd besparen – er maar één werkgang nodig om de door u gewenste nauwkeurigheid te bereiken.

Logo John Deere