Close
Zoek

SIMPLICITY

SIMPLICITY

SIMPLICITY BROADMOOR SYT410

59965

Simplicity broadmoor SYT410

De Simplicity Broadmoor SYT410 is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare zitmaaier. Met het Free Floating™ maaidek met achterrollen over de volle breedte bent u verzekerd van een strak gemaaid gazon. Daarnaast zorgt het Automatic Controlled Traction™ systeem ervoor dat u altijd voldoende grip heeft, zelfs op oneffen terrein.

Het Quick Hitch™ dekverwijdersysteem maakt het eenvoudig om het maaidek te verwijderen voor onderhoud of reiniging. Het duurzame gelaste stalen frame zorgt voor een stabiele en stevige constructie, terwijl de elektrische aanpassing van de maaihoogte zorgt voor gemak en precisie tijdens het maaien.

Met de Cruise control functie kunt u ontspannen en comfortabel uw tuin onderhouden, terwijl de krachtige motor zorgt voor optimale prestaties.

Kortom, de Simplicity Broadmoor SYT410 is de ideale partner voor elke tuinier die op zoek is naar kwaliteit en gebruiksgemak.

Bij Parcon in Werkendam

€ 9950,00 incl. BTW

SIMPLICITY SLT 275 122 CM ACHTERLOSSER

37113

Simplicity SLT 275 122cm

Met de Simplicity Regent SLT275 RD Zitmaaier™ ben je verzekerd van een optimale maaiervaring. Dankzij het ergonomisch ontworpen zitcomfort en de eenvoudige bediening, maai je met gemak grote oppervlaktes zonder vermoeid te raken.

De krachtige motor zorgt voor een moeiteloze maaiervaring, terwijl het verstelbare maaidek zorgt voor een perfect resultaat, ongeacht de grasomstandigheden.

De achterlossende zitmaaier met mulching functie zorgt voor een nette afwerking van je gazon en bespaart je tijd en moeite bij het opruimen van het gemaaide gras. Of je nu kiest voor mulching, achteruitworp of een combinatie van beide, met de Simplicity Regent SLT275 RD Zitmaaier™ heb je altijd de juiste optie tot je beschikking.

Investeer in het ultieme gebruikerscomfort en maai flexibiliteit met de Simplicity Regent SLT275 RD Zitmaaier™. Maak het maaien van je gazon een plezierige en efficiënte taak met deze krachtige en veelzijdige zitmaaier.

Bij Parcon in Werkendam

€ 6870,00 incl. BTW

SIMPLICITY SLT 175 CC ZITMAAIER

60279

SIMPLICITY SLT 175 CC ZITMAAIER

De SIMPLICITY SLT 175 CC ZITMAAIER is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar uitstekende maaiprestaties in combinatie met ultiem gebruikscomfort. Met een krachtige 22 pk Briggs & Stratton Series™ 7220 EXi motor en een gelast stalen Centre Cut maaidek van 107 cm, bent u verzekerd van een perfect gemaaid gazon.

Het Mulching Eliminator® systeem zorgt ervoor dat het gras fijn wordt versnipperd en teruggevoed naar de bodem, waardoor uw gazon gezonder en groener wordt. U kunt er ook voor kiezen om het gras achter te lossen, afhankelijk van uw voorkeur.

De SIMPLICITY SLT 175 CC ZITMAAIER is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol ontworpen. Met een geïntegreerde bumper en een modern instrumentenpaneel, ziet deze zitmaaier er niet alleen goed uit, maar presteert hij ook uitstekend.

Met de robuuste maaidekken en zware gietijzeren voorassen, kunt u vertrouwen op de duurzaamheid en prestaties van deze zitmaaier. Kies voor de SIMPLICITY SLT 175 CC ZITMAAIER en geniet van een uitstekend gemaaid gazon.

€ 6450,00 incl. BTW

SIMPLICITY REGENT SLT 210- 2 CIL / 117CM

56303

Simplicity Regent SLT210 Zitmaaier

Met de Simplicity Regent SLT210 Zitmaaier bent u gegarandeerd van een perfect gemaaid gazon. Het innovatieve design en de hoogwaardige materialen zorgen voor een optimale maaikwaliteit en een langdurige betrouwbaarheid. Bovendien biedt Simplicity een uitstekende garantie, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw prachtige tuin.

Kortom, met de Simplicity Regent SLT210 Zitmaaier maakt u de beste keuze voor een prachtig gazon en probleemloos maaien. Ontdek zelf de vele voordelen en geniet van het gemak en comfort van deze hoogwaardige zitmaaier. Met Simplicity kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid en het mooiste resultaat voor uw tuin.

Maak vandaag nog de overstap naar Simplicity en geniet van een perfect gazon!

Bij Parcon in Werkendam

€ 6149,99 incl. BTW

SIMPLICITY SLT 110 ZITMAAIER

36366

SIMPLICITY SLT 110 ZITMAAIER

Bent u op zoek naar een betrouwbare zitmaaier die kracht en precisie combineert? Dan is de Simplicity SLT 110 de perfecte keuze voor u. Met een indrukwekkende 20 Pk Briggs & Stratton 7200 EXi motor en hydrostatische aandrijving, bent u verzekerd van een soepel en efficiënte maaiervaring.

De maaibreedte van 107 cm en zijlosser zorgen ervoor dat je snel en moeiteloos grote oppervlakten kunt maaien. Het maaidek met 4 anti-scalpwielen garandeert een gelijkmatig en strak gazon, terwijl de standaard bumper vooraan extra bescherming biedt tegen eventuele obstakels.

Kortom, de Simplicity SLT 110 is de ideale partner voor professioneel gebruik of voor de veeleisende tuinier. Kies voor kwaliteit, kies voor Simplicity. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van een perfect gemaaid gazon.

€ 3995,00 incl. BTW

SIMPLICITY MULCHKIT 107CM

60278

Mulchkit 107 cm voor Simplicity SLT-zitmaaiers met 107cm maaidek.

€ 165,00 incl. BTW