Close
Zoek
Afbeelding voor categorie Boten S.I. Gekeurd

Boten S.I. Gekeurd

Boten S.I. Gekeurd

TINN SILVER 530 S.I. GEKEURD

59384

De Tinn-Silver 530 is een ruime consoleboot met een stoer design en heeft een bredere romp en een hogere vrij boord dan de standaard modellen, hierdoor is het mogelijk de boot zwaarder te motoriseren. Dankzij dit ontwerp heeft deze ruime boot een ongekende stabiliteit en uitstekende vaareigenschappen.

Deze stoere en stabiele Tinn-Silver is gebouwd van vier millimeter zeewaardig aluminium, volledig gelast en is voorzien van een dubbele zelflozende bodem. De consoleboot wordt standaard geleverd in blank aluminium uitvoering waarbij de lassen zijn geslepen en geschuurd. De voordelen van aluminium zijn het lage gewicht van het materiaal, de duurzaamheid en sterkte.

€ 17206,20 incl. BTW

TINN SILVER 450 PRO S.I. GEKEURD

19928

De Tinn-Silver 450 Pro is een robuuste boot die voor vele doeleinden inzetbaar is. Zowel als recreatie-en visboot, als reddingsboot, maar ook als bijboot voor de professionele binnenvaart dankzij het door DCI goedgekeurd SI-certificaat (EN1914-certificaat).

De hoogte van de boot op het statief is ca 100 cm.

€ 14278,00 incl. BTW

TINN SILVER 450 SPORT S.I. GEKEURD

17621

De hoogwaardige afwerking geeft de Tinn-Silver 450 SPORT een robuuste en no-nonsense uitstraling. Dankzij zijn veelzijdigheid en compactheid is dit model één van de meest populaire Tinn-Silver boten.   Deze comfortabele aluminum boot is - zoals alle andere Tinn-Silver modellen- onderhoudsarm en zelflozend.  De Tinn-Silver 450 SPORT is inzetbaar als recreatie-en visboot, als reddingsboot, maar ook als bijboot voor de professionele binnenvaart dankzij door DCI goedgekeurd SI-certificaat. Kortom: multifunctioneel.

€ 13915,00 incl. BTW

TINN SILVER 390 S.I. GEKEURD

58721

De Tinn-Silver 390 is een compacte, praktische boot die voor vele doeleinden inzetbaar is. Zowel als recreatie-en visboot, maar ook als bijboot voor de professionele binnenvaart dankzij het door DCI goedgekeurd SI-certificaat (EN 1914-certificaat). Deze robuuste aluminium boot is -net zoals de andere Tinn-Silver modellen- onderhoudsarm en zelflozend.

€ 11495,00 incl. BTW