Close
Zoek

YAM 310 TAF RUBBERBOOT ALUMINIUM RIB

Artikelnummer voorraad referentie: 35657-2
€ 0,00 Marge
Deze Yam 310 Taf is onlansg ingeruild voor zijn grotere broer, de boor is slscht 1 jaar oud en is in perfecte staat de boot prijs is excl trailer de trailer mag meer voor € 850,= bij Parcon-Werkendam ======================================================================================================================================================================== De romp van de YAM 310 TAf is ongelooflijk licht, maar ook ongelooflijk sterk en daarmee ideaal om aan land te trekken en op het strand te genieten. De handige ruimte in de boeg is ideaal om je anker en verschillende uitrustingen op te bergen en het platte dek zorgt voor gemakkelijk aan boord klimmen en extra opbergruimte. De zitplaatsen kunnen aan je persoonlijke avontuurlijke stijl worden aangepast, met de mogelijkheid van een zitbank en twee consoleopties, waarvan één extra opbergruimte biedt, waardoor de opblaasboot ideaal is voor jouw avonturen.
Beschrijving

Laat je avonturen moeiteloos beginnen

De romp van de YAM 310 TAf is ongelooflijk licht, maar ook ongelooflijk sterk en daarmee ideaal om aan land te trekken en op het strand te genieten. De handige ruimte in de boeg is ideaal om je anker en verschillende uitrustingen op te bergen en het platte dek zorgt voor gemakkelijk aan boord klimmen en extra opbergruimte.

De zitplaatsen kunnen aan je persoonlijke avontuurlijke stijl worden aangepast, met de mogelijkheid van een zitbank en twee consoleopties, waarvan één extra opbergruimte biedt, waardoor de opblaasboot ideaal is voor jouw avonturen.

Overzicht

  • Perfect voor vissen of als veiligheidsboot
  • Ideaal met een lichte Yamaha buitenboordmotor van 20 pk
  • Stijve aluminium romp voor comfort en stabiliteit
  • V-vormige romp voor een betere zeewaardigheid
  • Vlakke bodem voor een superieur laad- en passagierscomfort
  • Eenvoudige besturing en grote wendbaarheid
  • Lichte en sterke aluminium roeiriemen met handige opbergklemmen
  • Verstevigde spiegel voor Yamaha buitenboordmotor
  • Luchtpomp inbegrepen voor snel oppompen en wegwezen
Product specificaties
*staartlengteLangstaart
*gewicht (kg)58
*boottypeYAM 310 TAF
*draagvermogen (kg)495
*personen (max.)4+1
*luchtkamers3
*tube diameter (cm)44
*afmetingen opgevouwen (cm)251 x 111 x 47
*lengte (cm)307
*breedte (cm)160
*bodemtypeAluminium
*vermogen (pk)20